2014. július hónap bejegyzései

DXN II. Európai Vezetőképző – Bulgária

  A motor duruzsol, a busz bepakolva … és végre útra keltünk egy nagyon lelkes magyar csapattal a DXN Vezető képző táborába. Utunk hosszú és kalandos volt, de a bennünket váró vezetőink meleg fogadtatása, a pazar környezet a Riu-Pravets-Golf-Spa-Resort által nyújtott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: DXN, Élmények, Képzések, Rendezvények | Címke: , , , , | DXN II. Európai Vezetőképző – Bulgária bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

DXN Hajókirándulás a Dunán

  Az égiek is velünk voltak, így egy igazán felhőtlen napot tölthettünk együtt szombaton, a DXN Család, mintegy 250 főjével. Hajóra szálltunk és meg sem álltunk Szentendre csodás városáig, ahol tovább folytatódtak a nagy beszélgetések, no és a nevetésből és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: DXN, Élmények | Címke: , , | DXN Hajókirándulás a Dunán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A DXN gyümölcsei – a saját „gyümölcseinkkel”

 Bő egy évvel ezelőtt, a szülinapomon is a Balaton habjait szeltük és nagy terveket szőttünk a DXN üzletünkben, már nem csak álmodoztunk, hanem a körülményeink fölé kerekedve, konkrét határidős célokat fektettünk le és tettünk érte nap, mint nap. Most ennek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | A DXN gyümölcsei – a saját „gyümölcseinkkel” bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva