Csapatban a legjobb

dxn_iii_uzletepitok_napja_16_09_10-131

A jó kommunikáció, a jó kapcsolatok alapja, akár a családról, barátokról, üzlettársakról,… legyen szó – Szombati Orsitól erről tanultunk

Szeptember 10-én a nyár még adott egy utolsó forró napot és persze nagyon jó lett volna még a gyerekekkel együtt lenni, de mi mégis a Lurdy mozitermében töltöttük. Miért? Mert most a tanulásé, a nagyszerű DXN Csapaté volt a fő szerep, pont azért, hogy többek lehessünk és ez által többet adhassunk. Már többször beigazolódott, hogy a jelenben hozott, néha fájó döntéseink, a jövőnket erősítik, ahogy ezen a napon is. Én minden egyes alkalommal újra és újra beleszeretek a DXN-be, mindabba, amit adni tud, ez a felemelő közeg, amitől vibrál a levegő…és persze a biztos háttér. Ezekre a rendezvényekre is mindig nagy várakozással, de ugyanakkor nagy felelősséggel is megyünk, hiszen itt tudjuk telepakolni a „képzeletbeli csomagunkat”, ami a toló erőt adja, de nemcsak az üzletünkhöz, hanem az élet minden területéhez.

és mindebben a mi felelősségünk az, hogy megosztjuk Veled, hívunk, hogy gyere el ezekre a rendezvényekre, töltődj fel, tanulj és segítünk, hogy lépésről-lépésre alkalmazd, semmi mókusvakítás, stabil, biztos háttér és kiváló termékek, ebben nincs konkurenciánk.

December 10-én Szakmai Nap lesz – kiváló orvosokkal és természetgyógyászokkal – a jegyek túlnyomórésze már elővételben elkelt, de bízunk benne, hogy mindenkinek tudunk helyet biztosítani, aki szeretné megalapozni a 2017-es évet.

Anya vagyok és egy elkötelezett vezető! Elkötelezett a Családomhoz és a DXN Csapatomhoz!

Legyen eredményes és szenvedéllyel teli napod!

A bejegyzés kategóriája: DXN, Élmények, Képzések, Rendezvények
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.