Az Első DXN Diamond University

Igazi évindító edzőtábor volt január harmadik hétvégéje. A két nap méltán tükrözte a DXN szellemiségét, mely nagy családként fogta össze a két keresztvonalat és így Európa legnagyobb vezetőitől tanulhattunk. Őszinte hálával tartozunk ezért a Czérna és a Specht házaspárnak, akik mindezt megálmodták és elérhetővé tették.

IMG_1904

Nehéz lenne szavakba önteni azt a sok mindent, amit adott nekünk ez a hétvége, de talán a legjobban Szabolcsnak, szponzorunknak és Valinak, aki a nővérszobából jutott el a világvárosokig, előadása után eszünkbe jutott gondolatok tükrözik:

„Szabi, Te vagy az a személy, Aki miatt mi és a kis csapatunk a hétvégén ott lehetett, aki az egész előadását nekünk szánta, akinek a személye eldöntötte, hogy mi megmásszuk a legmagasabb lépcsőfokokat is a DXN-ben. Örök hála, hogy ezt lehetővé tetted számunkra. Most mi jövünk!”

„Húúú, megint bajban vagyok és a női mosdót elnézve Vali előadása után…, ahogy a hölgyek a sminkjüket igazítják… Őszinte hála a szavaidért Vali, minden betűje aranyat ért és óriási erőt adtál! Igen mi is megcsináljuk! Nagyon-nagyon köszönjük!”

Érted, hogy mire gondolunk? Mi már ott vagyunk az úton és az sem kétséges, hogy végig csináljuk, hogy mindezt a gyakorlatban hasznosítjuk, hogy nap, mint nap kitörünk a konfort zónánkból, hogy elérjük a céljainkat, a passzív jövedelmet. Mindezt azért, hogy a két kicsi lányunkkal tölthessük minden időnket, igazi DXN milliomosként!

Kívánjuk, hogy találd meg Te is a saját utadat és ha keresztezné a miénket, mi segítünk Neked, hogy elérd a céljaidat!

A bejegyzés kategóriája: DDU, DXN, Élmények, Képzések, Rendezvények
Kiemelt szavak: , , , .
Közvetlen link.