Gyémántokká váltunk, de az igazi utazás csak most kezdődik

Még mindig hihetetlen, de ugyanakkor felemelő érzés, hogy elértük a DXN világában a Gyémánt szintet és mindezt Szüleim 50. Házassági Évfordulójának a napján! Nagyon sok élmény, munka, kihívás, eredmény, találkozó , siker, kudarc és sok öröm kísérte már eddig is az utunkat, de tudjuk, hogy az igazi utazás, csak most kezdődik!

A mi igazi miértjeink

A mi igazi miértjeink

Azonban talán a legfontosabb az a csapat az a szeretetteljes légkör, amit mi leginkább a „Sikertanyán”, fantasztikus szponzorainknál, Czérna Tündinél és Szabinál tudunk élvezni. Nagyon sokat köszönhetünk nekik, azért, ahol ma tartunk üzletileg és emberileg egyaránt. Mi ezt a tudást és emberséget adjuk át a csapatunknak és jó látni, ahogy egyre több üzlettársunk ízlelgeti a DXN MLM lehetőségeit és ér el sikereket.

Kívánom Neked Kedves Olvasó, hogy tedd azt nap, mint nap, ami a Te álmodhoz közelebb visz, de ha eddig még nem találtad meg, tudod hol érsz el bennünket!

Azt mondják, hogy mikor Afrikában reggelente felébred az antilop, tudja, hogy gyorsabbnak kell lennie az oroszlánnál vagy meghal, minden reggel felébred az oroszlán is és tudja, hogy gyorsabbnak kell lennie az antilopnál, különben éhen hal. Nem számít oroszlán vagy e, vagy antilop, mert mire a nap felkel, jobb, ha mozgásban vagy!”

A bejegyzés kategóriája: DXN, Élmények
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.