Gyémánt találkozó

BoldogságAz évnek egyre több fantasztikus pillanata van, amit a DXN üzletünknek köszönhetünk, de van egy egészen különleges hétvége a nyáron, amit minden évben gyermeki türelmetlenséggel várunk. Az idei találkozó a DXN Gyémánt vezetőkkel, pont egybe esett a szülinapommal, így még emlékezetesebbé tette ezt a napot. Legfőbb célunk, hogy minél több csapattagunkat segítsük a Gyémánt szintre és velük együtt élvezzük ezen találkozók minden percét.

Nagyon-nagyon jó ehhez a csapathoz, családhoz tartozni, emberileg és üzletileg egyaránt! Hihetetlen motiváló a világ leggyorsabb DXN Koronás Követeivel és Gold Diamond szponzorainkkal együtt lenni, Tőlük tanulni, fantasztikus Víziót ad és egy tiszta utat céljaink eléréséhez.

Ha eldöntötted, hogy Te is szeretnél ehhez a vezetői csapathoz tartozni, velünk együtt pénzt keresni, szabad életet élni és mindezt egészségben élvezni, regisztrálj most!

Egy gondolat a Gyémánt beszédünkből:

Engem vonzottak ezek az emberek, a légkör vonzott, nem a pénz, bár akkor már gáz volt, nem is kicsi, … volt, hogy nem is volt…”

Ha még van kérdésed a DXN-nel, a termékekkel kapcsolatban vagy hogy tudnád a DXN-t beilleszteni a jelenlegi életedbe, idődbe, hogy NEKED is működjön, az alábbi elérhetőségeken írjál vagy hívjál bennünket:

Romhányi Marianna   Mobil: +36302128121

Gadányi György           Mobil: +36309228981 

info@dxnmilliomos.hu

 

A bejegyzés kategóriája: DXN, Élmények
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.