A Te utad, a Te döntésed!

Változik a világ és vele együtt sok minden. Mi magunk nyitottak vagyunk az újra, a változásra, ha az visz előrébb …

Mi_az_úton

Én, aki vezető divattervezőként dolgoztam 7 éven át, rengeteg munka és tanulás mellett megtapasztaltam, hogy mennyire jó azt csinálni, amit mindig is akartam és mindezt megfelelő anyagi és erkölcsi elismerésért. Akkor mi volt a probléma, mi vitt rá, hogy mindezt feladjam és más utat válasszak?

Család, Egészség, Szabadidő – ezek nélkül számomra nem siker a karrier és mit sem ér a pénz!

Nem volt könnyű döntés, de meghoztuk, nem volt egyszerű az elején, de mentünk tovább. Mindig kaptunk segítséget az utunk során és felálltunk újra!

Ma itt vagyok és együtt erősebbek vagyunk mint valaha! Én megtaláltam az utamat a DXN-ben, ahol a kreativitásom is elég teret kap.

Együtt_az_úton_III-Balaton_15.06.26_27_83

Nagyszerű érzés ehhez az elszánt, vezetői csapathoz tartozni és menni előre. Az Együtt az úton program is ezt szolgálja, hogy folyamatosan fejlődjünk és mindezzel csapatunkat segítsük. Jó kontroll, kiváló gondolatok, értékes párbeszédek és természetesen lazítás, játék az, ami a III. hétvége igazi esszenciáját adta.

A Te utad, a Te döntésed! Ha velünk együtt akarsz pénzt keresni, szabad életet élni és mindezt egészségben élvezni a szeretteiddel regisztrálj most!

Ha még van kérdésed a termékekkel, a DXN céggel, kapcsolatban vagy hogy tudnád a DXN-t beilleszteni a jelenlegi életedbe, idődbe, hogy NEKED is működjön, az alábbi elérhetőségeken írjál vagy hívjál bennünket:

Együtt_az_úton_III-Balaton_15.06.26_27_58

Romhányi Marianna     Mobil:    +36302128121

 Gadányi György          Mobil:     +36309228981

info@dxnmilliomos.hu

 

A bejegyzés kategóriája: DXN, Élmények, Képzések, Rendezvények
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.