A DXN Europe 5. szülinapja – „Egyszerű és Erős Cég, ezen alapszik minden!”

 

Mindössze ez a pár szó elég lenne ahhoz, hogy jellemezze miről is szól a DXN. Én mégis azt „mondom”, hogy ennél sokkal több…, amit a rendezvény előadói még inkább megerősítettek bennem.

A DXN Europe 5. szülinapján, ismét nagyon jó volt hallani az elnök urat, Dr. Limet, akinek szerénysége, alázata mindig lenyűgöz.

Két gondolatát emelném ki, ami kristály tisztán tükrözi, hogy mi a DXN MLM ígérete:

Dr. Lim

Dr. Lim

Ha egyszerűségre törekszel, nem fogsz hibázni, mivel ez egyszerű, meg tudod csinálni és az alsó vonalad is tudja csinálni, mint a gomba, sok kis gomba…! „ – mennyire találó, pedig az egész nap folyamán, el sem hangzott a Ganoderma szó, annak ellenére, hogy a DXN a legnagyobb termesztő a világon!

A másik fontos mondat : „Élvezd az utazást és ne válaszd a rövidített utat és akkor, az majd elrepít a nagy házhoz, autóhoz, sok pénzhez a bakban…!” – ebben minden benne van, tisztán és egyszerűen!

Dr. Lim szavai teljesen feltöltötték a csapatunkat, pedig csak épp elkezdődött a rendezvény és ekkor jött „A spanyol titok”. Nagyon sejtelmesen hangzottak házigazdánk szavai mellyel a következő előadót Papp Andreát bemutatta, aki egy csinos, két gyermekes anyuka.  

DXN_5. születésnapi_Szeminárium_14_03_01-008

Ő Spanyolországból jött el hozzánk, hogy elmondja DXN üzleti sikerében nincs semmi titok és valóban bárki meg tudja ugyanazt csinálni, amit Ő.

Hiszen, ha szereted a kihívásokat és minden nap egy picivel többet teszel, mint tegnap, meg lehet csinálni, igen biztos! Közben persze áldozatokat hozol, de ilyenkor mindig arra kell gondolnod, hogy a jövődért teszed, mi is a két kicsi lányunkért!

Andreától, számunkra elhangzott legfontosabb mondat:

Amikor kimondod azt hogy megtettél mindent, akkor vagy az út felénél!”

Ezen motiváló szavak után, Wolf Gábor, a MarketingCommando alapítója beszélt a csapatnak az MLM legfontosabb marketing eszközéről, a személyes márka felépítéséről és a jó kommunikáció fontosságáról, ahol sok minden csak egy pici nüansznyi részleten múlik…„A Te személyed a legjobb lehetőség arra, hogy különböző legyél a piacon!”

DXN_5. születésnapi_Szeminárium_14_03_01-057

Wolf Gáborral
Bussy Sándor

Bussy Sándor

Majd a nap utolsó előadása előtt, három rövid, de annál tartalmas tíz perc következett a DXN Európa Top vezetőitől. Bussy Sándor az idő fontosságáról beszélt, Ő ezt pontosan tudja, hiszen az óra üzletét adta fel, hogy teljes egészében a DXN üzletével foglalkozhasson.

Specht József

Specht József

Majd Specht József szintén az egyszerűségről osztotta meg gondolatait, amit Ő az online módszerben talált meg és gyakorolt a napi 10-14 óra buszvezetés és utazás után és ma már kontinenseket átívelő nemzetközi hálózata van, hiszen pont erről szól a DXN – One World One Market! 

Czérna Szabolcs

Czérna Szabolcs

A harmadik előadó, fantasztikus szponzorunk Czérna Szabolcs volt, aki épp haza érkezett Franciaországból, ahova szinte közvetlenül Németországból utazott. Párizsi útitársa, az a hölgy volt, akit 2 éve ismert meg, hogy erősítse angol nyelvtudását és mikor nyelvtanára megkérdezte és megtudta, hogy miért van szüksége az angolra Szabolcsnak, csak annyit mondott:

Egy ilyen normális ember, mint Ő, hogy foglakozhat MLM-mel?”

Nos ennek a „hitetlen”, négy gyermekes édesanyának, mára már szintén nemzetközi üzlete van, bizonyítva, hogy határok, csak a fejünkben vannak!

DXN_5. születésnapi_Szeminárium_14_03_01-072A rendezvény végén, a szülinapi torta előtt, a DXN Europe Kft. ügyvezető igazgatója, Böczkös István számolt be az 5 év eredményeiről, mely hihetetlen számokat produkált és ha mindez 15-20 év alatt valósul meg, az is szépen mutatott volna. Csak egy adat, ami mindezt hűen tükrözi: „Minden út Rómába vezet” – szól a mondás, nos, ha mindez kávézacskókból rakjuk ki, 811km, ahány tasak elfogyott az 5 év alatt, csak Magyarországon!!!

  DXN_5. születésnapi_Szeminárium_14_03_01-197 DXN_5. születésnapi_Szeminárium_14_03_01-202      DXN_5. születésnapi_Szeminárium_14_03_01-194

A napot a szülinapi vacsora zárta, ahol üzlettársunkat Ildikót, megleptük egy házi tortával, de az ételek eltörpültek, mert az igazi főfogást a DXN Europe nagyszerű csapata alkotta, azok az emberek, akikkel nap, mint nap együtt dolgozunk, Barátok, Buli, Kávé…

DXN_5. születésnapi_Szeminárium_14_03_01-075

Ha most azt mondod nekem Kedves Olvasó:

– Győzz meg, hogy miért a DXN-t válasszam?

– Nem győzlek meg, de átadom az összes információt és te fogsz dönteni!

A bejegyzés kategóriája: DXN, Képzések, Rendezvények
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.