DXN II. Európai Vezetőképző – Bulgária

 

Csapatban

A motor duruzsol, a busz bepakolva … és végre útra keltünk egy nagyon lelkes magyar csapattal a DXN Vezető képző táborába. Utunk hosszú és kalandos volt, de a bennünket váró vezetőink meleg fogadtatása, a pazar környezet a Riu-Pravets-Golf-Spa-Resort által nyújtott luxus körülmények felejtették a fáradságunkat. Így kellő energiával vethettünk bele magunkat a tanulásba, melyet az elkövetkező három napban a DXN elitje biztosított számunkra.

Dr. Limet, kétszer is volt alkalmunk hallani, a három nap alatt. Az elnök úr beszélt nekünk a DXN-ről,egészen a kezdetektől, amelynek óriási története van. 1993-ban alapította és folyamatosan növekedett anélkül, hogy mindez a minőség és az üzleti etika rovására ment volna, egy Vízió vitte idáig és ez röpíti tovább és semmi sem állíthatja meg abban, hogy a világ, első számú MLM cégévé váljon. Jó érzés ehhez a vezetői csapathoz tartozni, ezeket a magas etikai és minőségi normákat követni. Több európai és tengeren túli vezetőt, orvost, kozmetikai és motivációs trénert volt alkalmunk még hallani a tábor ideje alatt, akik jó nagy adag tudással láttak el minket és csapatunkat, tovább segítve annak erősödését, növekedését! A szombat estét pazar gálavacsora zárta, ahol a táborba, legalább 10 országból érkezők kultúrájába is bele kóstolhattunk és megtapasztalhattuk a DXN egyedül álló koncepcióját, „egy világ, egy piac, egy világ, egy család”!

A mi izgalmunk a szabadságban rejlik, az izgalomnak belülről kell hogy jöjjön, mert olyat csinálsz, ami nagyon érdekel, mert a külső az csak pillanatnyi!”  Dr. Lim

 

A bejegyzés kategóriája: DXN, Élmények, Képzések, Rendezvények
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.