DXN Évzáró Szeminárium

Mi&kv
egy hete, karácsonyi lázban égve, üzletről-üzletre járhattunk volna, hogy a nagy forgatagban vásároljunk még a fa alá pár ajándékot…

Mi azonban mentálisan töltődtünk, tanultunk, hogy a lehető legjobb gondolatokkal várjuk az Ünnepeket és a 2015-ös évet. Az évzáró DXN Üzletépítő Szeminárium igazi ajándékokkal lepett meg bennünket, hisz a fantasztikus előadások, nagyszerű táplálékot adtak a lelkünknek.

Két előadót emelnénk ki. A szemináriumot Görög Ibolya nyitotta meg Akit a protokoll magyarországi nagykövetének hívnak, 12 év alatt, hét miniszterelnök munkáját segítette, mint protokollfőnök számunkra óriási meglepetés volt és már az 5. percben a hallgatóságot magával ragadta páratlan humorával és előadás módjával, melynek témája, „Európaiság-hitelesség-protokoll és siker” volt.

TündiA rendezvényt kiváló szponzoraink hölgy tagja, Czérna Tündi zárta és előadása igazi koronát adott a napnak. A hallgatóság elé tárta a lelkét és a sok vívódást, ami benne véghez ment, egészen addig a napig, míg most októberben, 26 éves munkaviszonyát, egy multicég vezetői beosztásából „a fix állását” ott hagyva és felmondott, hogy férjével Szabolccsal együtt építsék a DXN vállalkozásukat!

A következő üzletépítő szemináriumunk: 2015. március 14-15-én lesz, mely egyben a DXN Europe 6. szülinapi rendezvénye is, gyönyörű helyszínen kerül megrendezésre, a Vital Hotel Nautisban, Gárdonyban. A tanulásban ott sem lesz hiány, azonban a két napos rendezvény teret ad a személyes beszélgetésekre, az ünnephez méltón, gála vacsora és bál zárja az első napot, valamint a II. DXN Ki mit tud?

Ha most még csak gondolkozol, hogy mit is adhat Neked a DXN vállalkozás, gyere üljünk le egy kávéra és mi megosztjuk Veled, hogy bennünk milyen kérdések merültek fel az elején és hogyan jutottunk el a Gyémánt szintig!

Lassan mottónkká vált: „Nincs buta kérdés, csak fel nem tett kérdés!”

Most igazi repülő rajtot vehetsz a DSP segítségével!

Várjuk a kérdéseidet!

csopkép

 

A bejegyzés kategóriája: Egyéb
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.